Locatie Doggersbank

Naast de bekende locaties op de Marthalaan (Basic Fit) en in het gezondheidscentrum Boomgaardshoek zijn we hartstikke trots op de nieuwe locatie aan de Doggersbank 53e in Hoogvliet. Ook hier zullen we u van de beste zorg voorzien zoals u van ons gewend bent.

Parkeren kan op de Doggerbank zelf langs de straat en op de parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw. Hou wel de website in de gaten, want de straat wordt binnenkort opengebroken en dan dient u de wegomleiding te volgen.

Ook kunt u parkeren op de "stek" of het kunstplein(straatnaam), aan het metrostation Zalmplaat. Dit is aan de achterkant van de campus/ Penta college met altijd ruim voldoende parkeerplekken. 50 meter onder het metrotunneltje doorlopen en u stapt bij ons binnen .

Daarnaast kunt u parkeren op de Ruitwagen (begin van de straat, thv laafnet of stalnet) en moet u even tussen de huizen doorsteken en loopt u zo het gezondheidscentrum in.

Voor het openbaar vervoer is ronduit de beste optie de metro te nemen en uit te stappen op de Zalmplaat. Dan staat u binnen 20 meter voor de deur. Het gezondheidscentrum is het eerste gebouw wat u ziet aan de kant van de wijk Zalmplaat.

MEDISCH CENTRUM DOGGERSBANK

Doggersbank 53E
3192 DA Hoogvliet Rotterdam
010 - 263 23 20

Zie hieronder voor de locatie en parkeermogelijkheden: