Fysiotherapie Boomgaardshoek hoort nu ook bij PMCH.
Mieke stopt, PMCH is er nu ook voor u.

Beste klanten van Mieke Luitwieler (en natuurlijk voorheen ook nog van Ralph Vaerenbergh.)

Mieke Luitwieler heeft besloten om per 1 november haar praktiserend fysiotherapeutenbestaan te stoppen, wat eigenlijk betekent, dat zij met welverdiend pensioen gaat. Per 1 november sluit fysiotherapie Boomgaardshoek haar deuren, maar opent Paramedisch Centrum Hoogvliet deze direct weer.

U komt vanaf dat moment bij het zoeken naar Fysiotherapie Boomgaardshoek uit op de website van Paramedisch Centrum Hoogvliet.

Wij zijn blij, dat wij na een jarenlange intensieve samenwerking met Mieke op ‘de Klaproos’ de goede zorg voor haar patiënten mogen voortzetten binnen onze praktijk. Mieke vertrouwt ons deze verantwoordelijk toe en wij hopen natuurlijk uw met dezelfde passie en toewijding te mogen behandelen.

Wat verandert er voor u als patiënt na deze overname van PMCH?

Eigenlijk alleen de therapeut, want de fysiotherapie blijft gewoon in Gezondheidscentrum Boomgaardshoek (of op een van onze andere 2 locaties als u dat wenst).

Het bekende mobiele nummer 06-11401062 blijft gewoon bruikbaar en zal naar onze secretaresses worden doorgeschakeld. Voor de toekomst is het nog handiger om direct ons centrale nummer 010-2632320 te bellen en aan te geven op welke locatie u graag behandeld wilt worden.

Mocht u nieuwsgierig zijn welk uitgebreide aanbod aan zorg PMCH te bieden heeft en waar wij deze zorg allemaal leveren? Click gerust even rond op onze website (www.pmch.nl) voor uitgebreide informatie of informeer eventueel bij uw nieuwe therapeut welke specialisatie het beste bij u zorgvraag past.