Fysiotherapeuten van Sport Revalidatie Rotterdam stellen zich voor

Sport Revalidatie Rotterdam is onderdeel van één van de toonaangevende praktijken in regio Rotterdam: Paramedisch Centrum Hoogvliet. Sport Revalidatie Rotterdam wordt gevormd door vier enthousiaste fysiotherapeuten die allen veel affiniteit met sport hebben.

Matthijs Wolff
Sportfysiotherapeut en Manueel fysiotherapeut

Mathijs Wolff is zowel sport- als manueel fysiotherapeut. Dit maakt dat Mathijs een zeer uitgebreide kennis heeft op het gebied van sport maar ook op het gebied van gewrichten/wervelkolom gerelateerde klachten. Mathijs heeft zelf jarenlang op niveau korfbal gespeeld en snowboard veel. Daarnaast begeleid Mathijs het Nederlands (Olympisch) Snowboard Team.

Mathijs heeft affiniteit en ervaring met: snowboarden, voetbal, korfbal, fitness, golf, hardlopen


Prashaan Budhai
Sportfysiotherapeut en Medisch Trainingstherapie specialist

Prashaan Budhai heeft in 2018 de opleiding sportfysiotherapie afgerond en begeleid daarnaast vier dagen in de week medisch trainingstherapie groepen. Prashaan is daardoor ook specialist in lange revalidatietrajecten. Verder heeft Prashaan veel affiniteit met voetballers en is hij gedurende een periode van 5 jaar fysiotherapeut bij SC Feyenoord en SBV Excelsior geweest. Sinds 2014 is Prashaan als gespecialiseerd traumafysiotherapeut ook aangesloten bij het traumanetwerk van het Erasmus Medisch Centrum en heeft hierbij tweewekelijks overleg met de traumachirurg.

Prashaan heeft affiniteit en ervaring met: voetbal, handbal


Linsey van der Ven
Manueel fysiotherapeut (i.o) en Medisch Trainingstherapie specialist

Linsey van der Ven is op dit moment met haar tweede jaar van haar master manuele therapie bezig en begeleid samen met Prashaan lange revalidatietrajecten. Linsey is vanaf haar afstuderen al werkzaam in de sportfysiotherapie en heeft onder andere ervaring met begeleiding van ADO Den Haag Vrouwen (eredivisie), RTC Zwemmen, (jeugd) handballers Hercules Den Haag (eredivisie en jeugd).

Linsey heeft affiniteit en ervaring met: handbal, voetbal, zwemmen.


Job van Nieuwamerongen
Fysiotherapeut, personal trainer en Medisch Trainingstherapie specialist

Job van Nieuwamerongen is specialist door zijn ervaring met medisch trainingstherapie. Job heeft naast fysiotherapie ook een opleiding afgerond voor Personal Trainer. Job heeft veel affiniteit met sport en beoefent al meerdere jaren voetbal en fitness. Door zijn aanstekende enthousiasme en ervaring kan Job sporters hun grenzen verleggen en het maximale uit een training halen.

Job heeft affiniteit en ervaring met: voetbal en fitness.

Sport Revalidatie Rotterdam

Contact

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? Bel of mail ons, we helpen je graag!

Bel 010-2632320 Online afspraak maken