Locaties Sport Revalidatie Rotterdam

Locatie Marthalaan

De locatie aan de Marthalaan 16, Hoogvliet beschikt over een grote oefenzaal met een uitgebreide diversiteit aan moderne kracht- en cardioapparatuur. De grootte van de oefenzaal laat toe dat er verschillende loopvormen, sprong-ABC, circuit – sportspecifiek getraind kan worden.

Locatie Doggersbank

De locatie aan de Doggersbank 53, Hoogvliet is onlangs nieuw geopend. Deze locatie beschikt over de nieuwste apparaten van Matrix, waaronder de ‘Kaiser’. Hiermee kunnen specifieke sportbewegingen onder weerstand getraind worden (bijv: schieten, gooien, borstcrawl etc.)

Sportspecifiek trainen

Door de brede ervaring van onze therapeuten kan er vanaf het begin van het revalidatietraject sportspecifiek getraind worden. Door deze oefeningen in de training toe te passen, went het lichaam aan de bewegingen zoals die in de desbetreffende sport plaatsvinden.

Sport Revalidatie Rotterdam maakt gebruik van zaal en grasvelden voor de "return to play fase". Samen met de sporter wordt er gekeken naar passende tijden en dagen dat er op een sportspecifieke ondergrond getraind kan worden. Dit bevordert de terugkeer naar trainings-wedstrijdniveau.

Sport Revalidatie Rotterdam

Contact

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? Bel of mail ons, we helpen je graag!

Bel 010-2632320 Online afspraak maken