Diëtist

Gezonde voeding is belangrijk voor iedereen: jong of oud, gezond of ziek. Een diëtist kan u helpen de optimale voeding samen te stellen bij diverse gezondheidsproblemen of bijvoorbeeld om de sportprestatie te verbeteren. Ook kunnen we u begeleiden en coachen bij de uitvoering van uw persoonlijke plan, zodat u ook voor de lange termijn gezonde gewoontes kunt vasthouden.

Als goed voedingsadvies meer is dan: snoep verstandig eet een appel

Marcella van Staalduinen-van Spronsen

Een diëtist kan u helpen de balans vinden tussen bewust eten en genieten. Wij staan al ruim acht jaar klaar voor jong en oud, voor ziek en gezond met passende begeleiding en adviezen.

Als u bij een van onze locaties op consult komt, starten we met een intake gesprek. We kijken dan naar uw medische achtergrond, uw huidige eetpatroon en uw wensen. Vervolgens krijgt u direct een advies mee, of werken we dit naderhand uit. U ontvangt altijd informatie op papier of per e-mail over wat besproken is.

Tijdens het intake gesprek maken we ook een behandelplan. Hierin staat wat uw persoonlijke doelen zijn, en hoe vaak en met welke frequentie we afspreken. Tijdens de consulten voeren we diverse metingen uit, zoals meten van lengte, gewicht en middelomtrek. Soms is het zinvol dit aan te vullen met een BIA-meting of huidplooimeting, om zo het verloop van spiermassa en vetmassa te kunnen volgen.

In de vervolgconsulten gaan we dieper in op de adviezen, en geven we uitleg over de rol van voeding bij uw specifieke ziektebeeld of voedingsvraag. Ook kijken we hoe het in de afgelopen periode is gegaan en hoe u de komende tijd zelf verder kan.

Kortom: we zijn het steuntje in de rug dat veel mensen graag willen hebben!

Lees meer informatie over de praktijk op onze website: www.degroeneappel.nl